MAJON Matkassa - Studio Element, Vaasan helmi

June 10, 2015

 

Kesä lämpenee ja niin mieli kuin kasvotkin kaipaavat lisäpiristystä! Vierailimme Vaasassa hoitolassa nimeltä Studio Element, joka on retipalmin jälleenmyyjämme. Hoitolassa minua olivat vastassa hymyileväiset Cassandra Aspholm ja Niina Prepula, jotka esittelivät minulle kauniin hoitolansa. Hoitohuoneet olivat raikkaat ja wc-tilat olivat remontoitu muistuttamaan sademetsää - ihana yksityiskohta! Muutenkin hoitola oli omistajiensa näköinen: raikas ja helposti lähestyttävä - alusta saakka oli sellainen tunne, että olen tervetullut.

 

 

Kuvassa SKY-Kosmetologit ja yleisilmettä hoitolasta

 

Päivän teemana oli retipalmin uutuus Quick Stop- pikapiristys kasvoille- hoito, johon asiakas ehtii vaikkapa ruokatunnilla virkistäytymään! Ajankohta oli mitä mainioin, sillä nyt kesällä retipalmin kampanjana on Quick Stop- hoidossa kävijälle lahjaksi Sun Perfection- aurinkosuojatuote suojaamaan UV-säteilyltä.

Kun kasvot olivat virkistyneet napakassa, mutta hemmottelevassa hoidossa, suuntasimme lounaalle Vaasan Kauppahalliin. Tytöt halusivat esitellä minulle siellä sijaitsevan ravintolan, jossa tarjoiltiin aivan uskomattoman maistuvia ja raikkaita salaatteja- tämä todella kruunasi päivän!

 

Kuvassa Vaasan Kauppahalli ja salaattiravintola

 

 

Päivä Vaasassa oli kaikkiaan mieltä virkistävä ja jälleen kerran oli ihana päästä tutustumaan lähemmin retipalmin jälleenmyyjäyritykseen! Käynti vakuutti, että retipalm on siellä tyttöjen asiantuntevissa käsissä :)

 

Kesäkampis saatavana myös Vaasan jälleenmyyjältämme Studio Elementistä :)

https://www.facebook.com/pages/Studio-Element/

 

 

 

 

Please reload

Viimeaikaset kirjoitukset
Please reload

Päivitykset
Please reload

Avainsanoja
Seuraa meilä
  • Facebook Basic Square