Jenni TESTAA - retipalm Quick Stop

May 17, 2015

 

 

Jenni Ahola retipalm kasvona  testaa retipalm- tuotteita ja palveluita. Nyt on vuorossa retipalm Quick Stop- kasvohoidon testaus ja paikkana hoitolani KB eli Kauneushoitola Boutique. 

Jenni Ahola KB:n edessä innokkaana testaamaan uutta retipalm kasvohoitoa.

 

 

 

Tapasimme viime syksynä päämiehemme, retipalmin kehittäjän Elke Müllerin, kaikkien muiden asioiden ohessa heräsi ajatus hoidosta, joka sopisi nykyiseen hektiseen elämän tyyliin. Hoidon tulisi olla niin nopea, että sen voisi ottaa vaikka lounastauolla, mutta sen tulisi olla silti tehokas ja hoitava, kuten muutkin retipalm hoidot. Ei siis mikään ihan helppo tehtävä; onneksi meillä oli Elke:n yli 30 vuoden kokemus ja tietotaito apuna :)

 

20 minuutin retipalm Quick Stop -kasvohoito on pikapiristys kasvojen iholle. Kasvohoito sisältää kaksoispuhdistuksen, puhdistavan ja ihon sävyä tasoittavan maitohappokuorinnan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinicocktailin. Pikapiristyksen teho perustuu käytettävien tuotteiden korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin, sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen.

 

 

Quick Stop -kasvohoidon jälkeen iho tuntuu puhdistuneelta ja ravitulta. Hoitoaineet vaikuttavat iholla vielä n. 12h hoidon jälkeen, joten parhaimmalta iho näyttää seuraavana päivänä. Kasvohoidon jälkeen voi meikata ja käydä saunassa, mutta parhaimman hyödyn hoidosta saa, kun antaa sen hengittää hoitopäivänä vapaasti eikä sitä tarvi esim. illalla pestä. 

 

Myös Kauneus&Terveys ja Anna testasi retipalm Quick Stop - kasvohoidon.

majo.fi/media

 

 

 

Kun kerroin Jennille retipalmin uudesta Quick Stop kasvohoidosta - hän innostui ajatuksesta saada tehokas kasvohoito niinkin pienessä ajassa, kuin 20min.

 

 

Kiireisenä bisnesnaisena ja äitinä Jennillä ei ole paljoakaan ylimääräistä aikaa rampata kauneushoidossa. 

Hemmotteluhoidot, jotka kestävät tuntikausia ovat Jennin mielestä aivan ihania, mutta vain harvinaista herkkua. 

 

 

Saimmekin Jennin aikatauluun buukattua kasvopiristyksiä viikon välein hieman reilu kuukauden ajan. Jennille tehtiin siis 5. kerran sarja retipalm Quick Stop - kasvojenpikapiristys - kasvohoitoa.

 

 

MITÄ MIELTÄ ON JENNI?

 

Innoissani suunnistan testaamaan Quick Stop hoitoa

Sarita Mattilan ammattitaitoisiin käsiin.

Työpäivän jälkeen iholla on meikit, jotka ensin puhdistetaan huolellisesti, sitten Sarita laittaa lämpimän kääreen kasvoilleni. Varsinaisen Quick Stop –hoidon kuorinnan maitohappo-keramidi nipistelee sopivasti, tuntuu että iho todella puhdistuu syvältä, mutta pieni kihelmöinti-efekti iholla ei ole kuitenkaan liian voimakas. Kuorinnan jälkeen iholle laitettava vitamiiniseerumi viilentää ja Sarita hieroo kasvoja todella ihanasti. Hoidon jälkeen iho hehkuu hyvää oloa ja ihon väri on kuulas ja raikas. Myös hoidon jälkeisenä aamuna voi olla tyytyväinen itseensä, kun pelistä katsoo nuorekkaan ja

hyvinvoivan näköinen Jenni. :)

 

MISTÄ SAA RETIPALMIA?

retipalm Quick Stop - kasvojen pikapiristyksiä saa mm. Tampereella retipalm maahantuojan- ja kouluttajan hoitolasta Kauneushoitola Boutiquesta, eli KB:sta. Tutustu hoitoon täältä:

http://www.kauneushoitolaboutique.fi/#!uutiset/c1rw

 

 

Please reload

Viimeaikaset kirjoitukset
Please reload

Päivitykset
Please reload

Avainsanoja
Seuraa meilä
  • Facebook Basic Square