Vital Ihonhoito-ohjelma

August 4, 2014

 

Oletko kyllästynyt lukemaan ainaiset myyntipuheet tuotteiden tehosta ja kuinka ne "mullistavat elämäsi". Kuinka voimme nykyään tietää mikä tuote on oikeasti tehokas ja mikä taas ei? Haluankin nyt siis todistelun sijasta näyttää teille: kuinka retipalm -sarjan tuotteet toimivat todellisuudessa.

Olen hoitanut retipalm -tuotteilla satoja eri ihoja - ihmisiä. Muutamassa kuukaudessa muutokset ovat olleet dramaattisia. Nyt haluankin näyttää teille kuinka suurinpiirtein normaali iho voi nousta aivan uudelle asteelle :)

Sain MaJon toisen puoliskon, eli Jokipellon koekaniiniksi. Hän otti retipalm peruskotihoitotuotteet (putsari/kasvovesi/vitamiinivoide) käyttöön päivittäin aamuin illoin. Hän kylläkin myönsi, että oli muutaman kerran unohtanut käyttää tuotteita. Kasvohoitoja tein: 2 x 45 minuutin retipalm kasvohoito 1 kasvohoito kerran kuussa.Hoito-ohjelma perustuu AHA-happoihin ja korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin. Uniikkia retipalm -tuotteissa on, että tehoaineet saadaan vaikuttamaan ihosoluissa asti.
Tietysti helposti saadaan ihoa tasoitettua voimakkailla kuorinnoilla, mutta tässä ei pelatakkaan sillä kortilla vaan iho saadaan tasoitettua vitamiineilla, aha-hapot toimivat lähinnä "lähetteinä". Näin ollen emme vahingoita ihon luonnollista toimintaa lainkaan, tuloksena on terve iho!


Taitaa Mikko olla tyytyväinen lopputulokseen ja hei miksi miehet eivät voisi käydä kasvohoidossa!

 

 

 

 

Lue lisää Vital Ihonhoito-ohjelmasta tästä.

 

Please reload

Viimeaikaset kirjoitukset
Please reload

Päivitykset
Please reload

Avainsanoja
Seuraa meilä
  • Facebook Basic Square